ZONGULDAK / EREĞLİ - Çiğdemli Ortaokulu

Mrt

Kdz.Ereğli İlkokullar ve Ortaokullar Arası- İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuzu temsil eden 2-A sınıfı öğrencimiz Elif CENGİZ'e, 4-A sınıfı öğrencimiz Şevval SARICA'ya, 6-A sınıfı öğrencimiz Beytullah Ali SÖNMEZ'e ve 8-A sınıfı öğrencimiz Berna ÇELEBİ'ye teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kdz.Ereğli Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası'nda Toki Korubaşı Ortaokulu'nu ve Turgut Reis Ortaokulu'nu aynı skorla 3-0 yenerek ilçe 3. sü(aynı zamanda il 3.sü) olan erkek voleybol takımımızı kutluyoruz.

Aynı zamanda Pestilci Ortaokulu'nu 2-1 yenen Küçük Kızlar Voleybol Takımımızı, turnuvada gayretli maçlar çıkaran Yıldız Kızlar Voleybol Takımımızı ve öğrencilerin yetişmesinde büyük gayret gösteren Beden Eğitimi öğretmenimiz Ümit ÜSTÜN'ü ayrı ayrı tebrik ediyoruz(Aralık-2023).

Ara

İnsan Hakları Günü, İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık 1948'den bu yana her 10 Aralık'ta kutlanan gündür.