ZONGULDAK / EREĞLİ - Çiğdemli Ortaokulu

Çiğdemli Ortaokulu

ÇİĞDEMLİ KÖYÜ AHMETLİ MEVKİİ AHMETLİ KÜME EVLERİ NO: 82 EREĞLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; okulumuzu öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2. döneminde açılmıştır.
Giriş zili: 09.00 Çıkış zili: 15.35
Kalorifer(kömür)
Ulaşım
KÖY DOLMUŞLARI,ORMANLI BELDE DOLMUŞLARI VE ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZ ÇİĞDEMLİ KÖYÜ-AHMETLİ MEVKİİNDEDİR.
OKULUMUZ ZONGULDAK´A 50 KM,KDZ.EREĞLİ´YE 22 KM UZAKLIKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuzun Çiğdemli İlkokulu-Çiğdemli Ortaokulu olarak tek müdürlük altında yönetilmektedir.